Στη σύλληψη 50χρονου που λάμβανε τη σύνταξη της μητέρας του που είχε πεθάνει επί ενάμιση χρόνο προχώρησε η Αστυνομία. Ο 50χρονος συνελήφθη το πρωί στο Χαϊδάρι αμέσως μετά την είσπραξη της σύνταξης από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) καταστήματος Τράπεζας στη περιοχή του Αιγάλεω.

Η διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε ύστερα από ανώνυμες τηλεφωνικές καταγγελίες, στον ειδικό αριθμό καταγγελιών 11012. Όπως αναφέρει η Αστυνομία στη σχετική της ανακοίνωση, από την έρευνα που πραγματοποίησαν, αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, διαπίστωσαν ότι τόσο η κύρια, όσο και οι επικουρικές συντάξεις της αποβιώσασας από το Σεπτέμβριο του 2010, συνεχίζουν να πιστώνονται σε τραπεζικό της λογαριασμό, που διατηρούσε σε συγκεκριμένο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα, όπου συνδικαιούχος ήταν και ο γιος της, καθώς επίσης εξακρίβωσαν και τις \”κινήσεις\” που είχαν γίνει στο λογαριασμό.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του ασφαλιστικού φορέα, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον Ειδικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook