Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στη Φυλή με τον Θρασύβουλο ο αρχηγός του Πλατανιά, Χρήστος Παληγεώργος, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική της Football League.
Ο αμυντικός της χανιώτικης ομάδας πάντως τόνισε ότι ο Πλατανιάς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, ενώ ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό Τίμο Καβακά για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παληγεώργου όπως φιλοξενούνται στο footballleaguenews.gr:
\”\”Η ομάδα μου ερχόταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα. Στα πρώτα δύο οι ήττες είχαν έρθει έπειτα από καλή εμφάνιση και πιστεύω πως ήμασταν άτυχοι. Ηρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Θρασύβουλο που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Είναι πλέον μια καλή ομάδα και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα που έχει. Παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο, αυτό το πρόσωπο που είχαμε συνηθίσει να βγάζουμε στο γήπεδο και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω πως ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να πω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας ένα ευχαριστώ στον Τιμόθεο Καβακά για την συνεργασία που είχαμε μαζί του. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια σε ότι επιλέξει\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook