Με 30.000 δολάρια εγγραφή και 10.000 δολάρια ετήσια συνδρομή, το Sitaras Fitness δεν το λες σε καμιά περίπτωση φθηνό (ειδικά αν αναλογιστείς ότι το κορυφαίο επίσης New York Athletic Club έχει εγγραφή 8.500 δολάρια και ετήσια συνδρομή 3.030 δολάρια). Ο ιδιοκτήτης του όμως, ο Ελληνοαμερικανός John Sitaras ισχυρίζεται ότι το αξίζει.

\"\"

 

Την ίδια γνώμη έχουν και τα μέλη του πολυτελούς γυμναστηρίου, ανάμεσά τους και ο George Soros, που πείστηκε να γραφτεί όταν είδε πολύ μεγάλη διαφορά στο σώμα του 26χρονου γιου του, Alex. Η μεγάλη επιτυχία του 39χρονου John Sitaras οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι μαζί με τη φυσική κατάσταση των πελατών του, φροντίζει και το τεράστιο \”εγώ\” τους!

\"\"

 

Μερικές φορές πρέπει να κάνει… ζογκλερικά κόλπα, προκειμένου να μην συναντηθούν στο γυμναστήριό του άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά στο χώρο των επιχειρήσεων.

\"\"

 

O Sitaras έχει δημιουργήσει ένα δικό του, πρωτοποριακό πρόγραμμα γυμναστικής για γρήγορα και σταθερά αποτελέσματα, για το σχεδιασμό του οποίου χρησιμοποιεί περισσότερες από 5.000 παραμέτρους, όπως λέει ο ίδιος. \”Είναι κατά κάποιον τρόπο, ο γιατρός του fitness\”, λέει ο Jack Welch, ο θρύλος που ήταν επικεφαλής της General Elevtric, από το 1981 μέχρι το 2001. Αρκεί να το αντέχει η τσέπη σου!

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook