Με ευχάριστα νέα για το Νίκο Καραγεωργίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Κυριακάτικη (5.15 μ.μ – Novasports 2) καθοριστική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η κρητική ομάδα απέχει δύο βαθμούς από τους Ηπειρώτες και η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα είναι επιτακτική αν θέλει να ανασάνει για τα καλά σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι Δάρλας, Γιοβάνοβιτς και Λεάλ επέστρεψαν το Σάββατο το πρωί στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκαν στη διάθεση του Ν. Καραγεωργίου για το ματς της Κυριακής , οπότε το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Μιχ. Φραγκουλάκης που θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες».

Ο τεχνικός του Εργοτέλη επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Δάρλας, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Σίλβα Ζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Καρέλης, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ και Ρέντζας.

Πέρα από τον τιμωρημένο Φραγκουλάκη , εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο ανέτοιμος Ρομάνο, ο τραυματίας Μπρούνο και οι Χρυσοφάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Χαντί , Μπουχαλάκης, Αθανασίου.

Αναφορικά με τις σκέψεις του Ν. Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 , με τον Καβουσάκη κάτω από τα δοκάρια , στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γιαλούση, αριστερά έναν εκ των Δάρλα η Τζανακάκη και στα στόπερ τους Σαρρή και Χίμπλιγκερ. Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Σίλβα Τζούνιορ και Μπέτο με τον Κουτσιανικούλη αριστερά, τον Λεάλ δεξιά και τους Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρη στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook