Στην έκθεση «Κρητικό Πανόραμα 2012» που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα από τις 29 – 31 Μαρτίου 2012, συμμετέχει ο Δήμος Φαιστού, με δικό του περίπτερο.

Η συμμετοχή του Δήμου Φαιστού υλοποιείται μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ σκοπό έχει την προβολή του Τουρισμού, Πολιτισμού αλλά και των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων του Δήμου.

Η συγκεκριμένη δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης εξωστρέφειας του Δήμου Φαιστού, αλλά και της διαρκούς προσπάθειας του για την αγροτική, κτηνοτροφική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμος Φαιστού έχει στόχο να παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης ένα συνολικό αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου, αλλά και τις δυνατότητες που έχει, τόσο σε επίπεδο Πρωτογενούς τομέα, όσο και σε επίπεδο Τουρισμού και Πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την μέγιστη δυνατή εκπροσώπηση της περιοχής, ο Δήμος Φαιστού καλεί όλους όσοι επιθυμούν να προβληθούν στην έκθεση, να καταθέσουν στο Γραφείο Δημάρχου Φαιστού, έντυπο διαφημιστικό υλικό, το οποίο θα διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες του περιπτέρου του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν διαφημιστικό υλικό, μπορούν να το κάνουν από τις 10.00 – 13.00 το πρωί Δευτέρα – Παρασκευή, στο Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Φαιστού. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 28923 40 203 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ταυτόχρονα, προετοιμάζεται από το Δήμο Φαιστού το Διαδικτυακό Μητρώο Πρωτογενούς Τομέα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία όσων επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, παραγωγοί και φορείς, μπορούν να επικοινωνούν στο 28923 40 203 και στο [email protected], για περισσότερες πληροφορίες και ένταξη τους στο Μητρώο. Στόχος είναι ο συνεχής εμπλουτισμός του συγκεκριμένου μητρώου, ώστε να αποσταλεί σε όλους τους καταναλωτές, Δήμους κι ενδιαφερόμενους φορείς, αλλά και να ενισχύσει σημαντικά τον Πρωτογενή τομέα της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook