Οι Εύα Καϊλή και Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτίνες του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. αντίστοιχα, διασκέδασαν στο ίδιο νυκτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό και μάλιστα επιδόθηκαν και σε χορό πίστας.

Όπως αναφέρεται στο «Βήμα»:

«Ορισμένοι ατρόμητοι πολιτικοί αντιστέκονται στην τάση που επιβάλλει την αποφυγή εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα. Το διαπίστωσαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου της Ιεράς οδού, παρακολουθώντας τη βουλευτή της Ν.Δ. κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη να ανεβαίνει στην πίστα και να παραδίδει μαθήματα ροκ χορού υπό τη συνοδεία του πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ., Νίκου Καραχάλιου. Η απόλαυση έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν στην πίστα ανέβηκε, για να ενισχύσει το ακαταμάχητο ντουέτο η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυρία Εύα Καϊλή. Ήταν ένα προμήνυμα συναίνεσης; Μια πρόβα ''δεύτερης καριέρας'', σε περίπτωση που εγκαταλείψουν την πολιτική; Ουδείς μπορεί να πει. Το σίγουρο είναι ότι η μόνη που έλειπε ήταν η κυρία Φωτεινή Πιπιλή».

Ορίστε, μην αγχώνεστε για τίποτα, οι πολιτικοί δουλεύουν μέρα-νύχτα, για να σωθούμε!

Διευκρινίσεις από την Εύα Καϊλή

Η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με ηλεκτρονικό της μήνυμα διευκρινίζει τα εξής:

«Τελικά, δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζομαι να διαψεύσω αβάσιμες δημοσιεύσεις, αλλά οφείλω να παρακαλέσω, την άμεση διάψευση του σχολίου, της στήλης του βηματοδότη, του Κυριακάτικου Βήματος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανύπαρκτο γεγονός, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Σε μια δύσκολη εποχή που η πολιτική μου δράση θα έπρεπε να απασχολεί περισσότερο τη στήλη από υποτιθέμενες προκλητικές συμπεριφορές και τρόπο διασκέδασης που φυσικά δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μου. Μια τυχαία συνάντηση με συνάδελφο πολιτικό σε μαγαζί την ώρα μάλιστα που αποχωρούσα νωρίς, καθώς ήταν εργάσιμη μέρα (Τρίτη) δεν μπορεί να τροφοδοτεί τέτοιου είδους ανεπίτρεπτες προσβολές και εικασίες στο πρόσωπό μου.

Απευθύνομαι σε εσάς αλλά και στα blogs που το αναδημοσίευσαν και επικαλούμαι τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ώστε άμεσα να προβείτε σε κάθε ενέργεια για την αποκατάσταση της αλήθειας και την άρση της προσβολής αυτής, καθώς η ζημιά που υφίσταμαι από τις αναφορές σας, λαμβάνει μεγάλες και ενοχλητικές διαστάσεις και προκαλεί λανθασμένα συμπεράσματα.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Εύα Καϊλή
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.»


Zougla.gr