Πρόκειται για μία από τις πιο προβεβλημένες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου…

και μόλις πρόσφατα αναδείχθηκε και η σκηνή η οποία έχει  «παγώσει» τις περισσότερες φορές η εικόνα (για… ευνόητους λόγους).

Ο λόγος για την περίφημη σκηνή από το \”Βασικό Ένστικτο\” με τη Σάρον Στόουν να σταυρώνει τα πόδια της και να γίνεται εμφανές ότι δεν φοράει εσώρουχο.

Μπορεί, λοιπόν, η ταινία να έχει πλέον… ενηλικιωθεί (καθώς συμπλήρωσε 19 χρόνια από τότε που προβλήθηκε) αλλά η επίμαχη σκηνή ακόμα προκαλεί συζητήσεις. Το ίδιο κάνει όμως και η ίδια η Σάρον Στόουν η οποία (ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Piers Morgan tonight») εξομολογήθηκε ότι όταν είχε δει τη συγκεκριμένη σκηνή χαστούκισε από τα νεύρα της τον σκηνοθέτη της ταινίας Πολ Βερχόφεν!

«Μου είπε, στο γύρισµα, πως επειδή το εσώρουχό µου αντανακλούσε στο φως θα ήταν καλύτερα να το έβγαζα κι ότι µε τη σκιά από το φόρεµα δεν θα φαινόταν το εφηβαίο µου» τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός στον οικοδεσπότη του σόου.

Όταν λοιπόν, είδε την ταινία σε ιδιωτική προβολή μαζί με όλους τους συντελεστές είδε ότι διαπίστωσε ότι δεν ήταν και τόσο…. δυσδιάκριτο το επίμαχο σημείο της! Η αντίδραση της; «Χαστούκισα τον Βερχόφεν!» είπε η ίδια γελώντας! Μετά βεβαία εξομολογήθηκε ότι σκέφθηκε πως ήταν μια σπουδαία σκηνή…

 

24wroblogspot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook