Την ήττα με 0-1 γνώρισε από τον καλύτερο του και σαφώς πιο ξεκούραστο Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ το Σάββατο το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ» για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η κρητική ομάδα παρουσιάστηκε χωρίς φρεσκάδα και καθαρό μυαλό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο όπου απείλησε δύο φορές την εστία των «πρασίνων».

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18΄ στην πρώτη του καλή ευκαιρία στο ματς όταν η μπάλα από λάθος του Βερόν στη μεσαία γραμμή κατέληξε στον Χριστοδουλόπουλο από τα δεξιά αυτός με σέντρα ακριβείας βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κλέϊτον που πέρασε σαν σταματημένους τους Γεωργίου, Γαλανόπουλο και τελευταίο τον Σαχσανίδη και πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 0-1.

Πριν την επίτευξη του τέρματος του Παναθηναϊκού ο ΟΦΗ απείλησε δύο φορές με αξιώσεις την εστία του Καρνέζη στο 5΄ σε σουτ του Παπουλή και στο 13΄ σε σουτ του Κάλαϊτζιτς που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επίτευξη του τέρματος του απείλησε δύο φορές για το 0-2 σε σουτ του Νίνη στο 29΄ και σουτ του Κλεϊτον που εξουδετέρωσε ο εξαιρετικός και σήμερα Σαχσανίδης στο 38΄.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλές προυποθέσεις για τον Παναθηναϊκό που μπήκε φουριόζος στο ματς αλλά η ατυχία στο πλασέ του Κουίνσι από την μία στο 48΄ και η φοβερή απόκρουση του Σαχσανίδη στο 52΄ στο κοντινό πλασέ του Κλέϊτον διατήρησαν το 0-1.

Ο ΟΦΗ απάντησε σε αυτές τις ευκαιρίες με ένα σουτ του Μάντζιου στο 59΄ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καρνέζης και από το 60΄ και μετά άρχισε να ανεβαίνει προσπαθόντας για την ισοφάριση έχοντας πάρει τον χόρο της μεσαίας γραμμής. Στο 77΄ όμως ο Τριτσώνης διέκοψε το ματς για επτά λεπτά για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες που ανάβαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ στην Θύρα 4 οι οποίοι με την ενέργεια τους έκοψαν τον ρυθμό της ομάδας τους που στο τέλος εμφάνισε και πάλι σημάδια κόπωσης και δεν κατάφερε να φτάσει έστω στην ισοφάριση.

ΟΦΗ(Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος(55’Λόπεζ), Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Βάντο, Κάλαιτζιτς(89’ Καμπάνταης), Γεωργίου, Παπουλής, Μπούρμπος, Σίσιτς(68’Λόπεθ)

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Νίνης(64’Λαγός), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κλέιτον(73΄Καραγκούνης) .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook