Κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου δεν θέλουν τη μετακίνηση δημοτικών υπηρεσιών στο Καστέλι
Αντιμέτωπος με την έντονη διαμαρτυρία κατοίκων και δημοτών του Αρκαλοχωρίου, βρέθηκε χθες το πρωί ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Ζαχαρίας Καλογεράκης. Ο λόγος της διαμαρτυρίας τους ήταν ότι δεν θέλουν τη μετακίνηση δημοτικών υπηρεσιών στο Καστέλι.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ζητάνε από τη Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει κάθε απόφαση για τη μετακίνηση των υπηρεσιών από το Αρκαλοχώρι.

«Εμείς και όλοι οι δημότες και οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου βλέπουμε με έκπληξη, ανησυχία και οργή την υποβάθμιση και υποτίμηση του τόπου μας που γίνεται με την ουσιαστική διάλυση των υπηρεσιών του πρώην Δήμου Αρκαλοχωρίου και τη μεταφορά τους σε άλλες περιοχές.
Υπηρεσίες και δομές, που με δικούς μας κόπους και δαπάνες, έκαναν δεκαετίες να δημιουργηθούν και εξυπηρετούσαν καθημερινά τους πολίτες διαλύονται άμεσα και βάναυσα χωρίς καμιά μελέτη και καμιά σοβαρή δικαιολογία.
Στην αστεία δικαιολογία ότι δήθεν οι χώροι που στεγάζουν τις υπηρεσίες κοστίζουν ακριβά, απαντάμε ότι η δαπάνη αυτή αντιστοιχεί σήμερα σε 3,5 ευρώ το χρόνο για κάθε δημότη, ενώ με αυτό που επιχειρούν το κόστος θα είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιο τόσο για τους πολίτες όσο και για την οικονομία της πόλης μας
»,καταλήγει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook