Με την διαιτησία του Σπάθα τα είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα αλλά τόνισε για τις υποδείξεις του Σπάθα και τις δύο αποβολές του Εργοτέλη ότι «Είμαστε δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματ ο διαιτητής».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή του Εργοτέλη :

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Δεν πρέπει να έγινε πολύ καλό παιχνίδι και λέω «πρέπει», γιατί εσείς έχετε καλύτερη εικόνα από εμένα. Το άγχος και η βαθμολογική θέση δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από τον πάγκο.
Υπήρχε άγχος στο ματς, κυρίως από τους γηπεδούχους. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε γκολ με πολύ λιγότερους παίκτες. Είναι σημαντικός ο βαθμός. Κανείς δεν πίστευε στην αρχή της περιόδου ότι θα εμπλακούμε σ\’ αυτήν τη θέση. Έχουμε 4 πολύ μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας.

Εύχομαι να σταθούν οι διαιτητές στο ύψος των περιστάσεων. Δίνουν μάχες οι ομάδες, διακυβεύονται χρήματα πολλά. Άνθρωποι βάζουν από τις επιχειρήσεις τους χρήματα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Και θα πρέπει οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος τους. Είμαστε δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματ ο διαιτητής.

Με χαρακτηριστική ευκολία μας έδωσε 2 κόκκινες και στο γκολ έδωσε αντίθετο φάουλ, ενώ στο α\’ ημίχρονο θα μπορούσε να μας δώσει πέναλτι (σ.σ. ο Τζημόπουλος πήδηξε στο 36\’ με τον Μπούντιμιρ και θεωρούν ότι στηρίχτηκε στην πλάτη του). Δεν λέω ότι ήθελε να βοηθήσει τα Γιάννενα, αλλά πρέπει να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους οι διαιτητές».

«Η ευθύνη είναι δική μου»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πάνω του την ευθύνη για το ότι η ομάδα του δεν κέρδισε.

Χαρακτηριστικά ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε: «Χρόνια πολλά λόγω της γιορτής του Ευαγγελισμού. Δυστυχώς η Παναγιά θέλει να ταλαιπωρηθούμε δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί της. Ελέγχαμε για 89 λεπτά το παιχνίδι, είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε νωρίτερα. Δυστυχώς όταν έμειναν με 9 εκείνοι, εμείς είχαμε 6. Τα παράτησαν οι παίκτες, υπήρχε αγωνιστική απειθαρχία άνευ προηγουμένου, μου θύμισε τον Δεκέμβρη η όλη κατάσταση.

Η ευθύνη είναι δική μου, εγώ φταίω για την ισοπαλία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν μπορούμε για μία άτυχη στιγμή να μη δούμε την όλη προσπάθεια. Αν ήμουν εγώ καλά σήμερα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Μπορούσα να τη βοηθήσω την ομάδα και δεν το έκανα. Όταν μία ομάδα έχει αυτήν την εικόνα στο τελευταίο πεντάλεπτο ο προπονητής έχει την ευθύνη. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας».


Για το όριο σωτηρίας ο τεχνικός της ομάδας του Ηπείρου ανέφερε:


«Στους 32 πόντους θα κριθεί η σωτηρία όπως έχω ξαναπεί. Θα δούμε όμως. Δεν θα μας εγκαταλείψει η Παναγιά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε στην πειθαρχία, κάνουμε βήματα, μόνο κάποιος κακοπροαίρετος δεν το βλέπει. Αλίμονο, όμως, αν σταθούμε στο ότι κάναμε 1-2 βήματα. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση μέχρι το τέλος.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα και το σημερινό ήταν πολύ δύσκολο. Εμείς είμαστε εδώ. Αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook