Όλα είναι έτοιμα για το 12ο Rally Χανίων, 2ο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου.

Οι άνθρωποι της Α.Λ.Α. Χανίων έχουν ετοιμάσει ένα αγώνα που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις τόσο στα πληρώματα όσο και στους θεατές. Αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές, μήκους 57,7 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα δεν ξεπερνάει τα 152 χιλιόμετρα.

Το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση στην παραλία των Αγίων Αποστόλων και θα ακολουθήσει η Super ειδική διαδρομή στον ίδιο χώρο.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ειδική Άπτερα – Μαλάξα δύο φορές και η ειδική Βαντές – Κοντόπουλα τρεις φορές. Ακολουθεί η Super ειδική στους Αγίους Αποστόλους και η αυλαία του 12ου Rally Χανίων θα πέσει στον ίδιο χώρο όπου θα είναι στημένη η ράμπα του τερματισμού.

Η Α.Λ.Α. Χανίων προσφέρει πριμ εκκίνησης 50 € σε όλα τα πληρώματα, καθώς και μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο των Χανίων, ενώ για τα εκτός Κρήτης πληρώματα έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ΑΝΕΚ Lines.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00, ενώ για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2821074896, 2821086756 και 2821088705, καθώς και στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Χανίων (www.alahanion.gr).

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook