Καθοριστική νίκη με την οποία εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της Α’ εθνική σάλας ποδοσφαίρου πέτυχε η ΡΕΚΑΛ. Το Ρεθυμνιώτικο συγκρότημα επικράτησε
5-4 του Αιακού στη Σαλαμίνα, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ και έτσι έφτασε τους 5 πόντους στην βαθμολογία, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς είχε χιτσκοκικό φινάλε αφού η ομάδα της Σαλαμίνας προηγήθηκε με 4-3 στο 30’ και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν εκείνοι την νίκη. Την τελευταία κουβέντα, όμως, δεν την είχε πει ο Μιχάλης Χατζηδάκης, που με δύο γκολ στο 39’ και στο 40’ ανέτρεψε τα δεδομένα.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο ταιριάζει στην ΡΕΚΑΛ αφού όσες φορές έχει αντιμετωπίσει εκεί τον Γ.Σ. Σαλαμινας η τον Αιακό Σαλαμίνας μετράει μονό νίκες. Τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ (13/3), η ΡΕΚΑΛ θα αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο τον  Αίαντα Παλλήνης.

Τα γκολ (ημίχρονο 2-3): 5’ Γκουγκουλίτσας (1-0), 7’ Καλογεράκης (1-1), 11’ Κυριακόπουλος (1-2), 14’ Γκότσης (2-2), 19’ Καλογεράκης (2-3), 25’ Μαγιάτης (3-3), 30’ Γκότσης (4-3), 39’ Χατζηδάκης (4-4), 40’ Χατζηδάκης (4-5).

Αιακός Σαλαμίνας:
Δρίβας, Γκουγκουλίτσας, Μαγιάτης, Λένης, Κούτσουπας, Πολποτίνης, Γκότσης.

ΡΕΚΑΛ:
Κουτάκης, Κυριακόπουλος, Μαμαλάκης, Καλογεράκης, Χατζηδάκης, Σταυριδάκης, Τρουλινός, Δαγαράκης.

Βαθμολογία
Αίας Παλλήνης 6
Υπερίων 6
RE.KAL. 5
Αιακός Σαλαμίνας 2
Πρωταθλητής 1
Γ.Σ. Σαλαμίνας 1

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook