Καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά» του Σαββάτου, η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της για τη σχέση της με τη δημοσιότητα αλλά και για τον χωρισμό της με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Μιλώντας αρχικά για το πώς η ίδια αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα, είπε: «Εξαρτάται ποιο κομμάτι της δημοσιότητας. Το κομμάτι της δημοσιότητας που αφορά τη δουλειά μου με κάνει να νιώθω υπέροχα, εννοείται! Το να ακούγονται τα τραγούδια μου… Όλο το υπόλοιπο με φέρνει σε μια αμηχανία», ενώ δεν δίστασε να πει στην Έλενα Παπαβασιλείου, που προσπαθούσε να μάθει πώς αντιδρά στη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής : «Το αντιμετωπίζω όπως πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους ζητήματα. Επειδή με ρωτάς για συγκεκριμένο πράγμα, αλλά πολύ περιφραστικά, ρώτησέ με συγκεκριμένα για να σου απαντήσω».

Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε πάντως και στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, μετά τον χωρισμό της με τον Αντώνη Σρόιτερ: «Εφόσον έγινε μια ανακοίνωση, εγώ δεν θα μπορούσα να το παίζω “τρελίτσα”! Προφανώς, για να χωρίσαμε, ήμασταν μαζί! Δεν γίνεται να βγήκε ο άνθρωπος να είπε πως χωρίσαμε κι εγώ να έλεγα “Χωρίσαμε; Τι;”».

Τέλος, για τις φήμες περί φλερτ ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν εκείνη βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωινό Mou”, η Ελισάβετ Σπανού ξεκαθάρισε: «Κάναμε πλάκα!».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook