Ο ΟΦΗ αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσει. Δεν το πίστεψαν οι παίκτες αλλά και ούτε και ο προπονητής που φοβήθηκε παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο όταν το ματς άρχιζε και στράβωνε γι’ αυτούς, οι Κρητική ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το κόλπο γκρόσο και να φύγει με το διπλό που θα τις έδινε περισσότερες ελπίδες και απευθείας άνοδο. 
Το τελικό 1-1 αφήνει και στους δύο μια πικρή γεύση. Η νίκη του Παναιτωλικού μέσα στη Δράμα με 1-0, φέρνει τους Αγρινιώτες οκτώ βαθμούς μπροστά από τον ΟΦΗ και δέκα από τον σύλλογο του Βασίλη Βούζα. Πλέον οι ασπρόμαυροι μόνο με θαύμα μπορεί να πιάσουν τις δύο πρώτες θέσεις, καθώς θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να συμβεί κάτι τέτοιο. 
Ο Λεβαδειακός από την αρχή πήρε τον έλεγχο ενώ προβληματισμό έφεραν στην κρητική άμυνα τα επτά συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι Βοιωτοί είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 1’ ο Ντιμπαλά έκανε το σουτ όμως ο Βεζυρίδης σε ετοιμότητα αποσόβησε τον κίνδυνο. 
Ένα λεπτό αργότερα, Σοϊλέδης από πλεονεκτική θέση πήγε να κεραυνοβολήσει την εστία της πρώην ομάδας του, υπολόγιζε όμως χωρίς τον Αγρίτη που του πήρε τη «μπουκιά» από το στόμα διώχνοντας μακριά από την περιοχή. Η απάντηση από τους ασπρόμαυρους άργησε να έρθει καθώς το πρώτο καλό σουτ το επιχείρησε ο Παπουλής στο 24’. Οι «πράσινοι» παραλίγο να σκοράρουν με τον Ναπολεόνι, όταν εκτέλεσε το φάουλ, ο Βεζυρίδης έδιωξε ενστικτωδώς, ο Μπάρκογλου καιροφυλακτούσε χωρίς όμως να καταφέρει να βρει τη μπάλα. 
Ο Λεβαδειακός συνέχισε την πίεση και στο 37’ έχασε νέα ευκαιρία με τον Ντιμπαλά, όταν από κοντά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στη σέντρα του Σοϊλέδη. Και βέβαια η πίεση κάποια στιγμή θα έφερνε αποτελέσματα. Ο Βερόν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ναπολεόνι και ο Καλογερόπουλος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Μπάρκογλου ο οποίος από το 42’ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού κάνοντας το 1-0. Στο 44’, ο Τριποτσέρης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεζυρίδη που μπλόκαρε τη μπάλα. Η ισοφάριση ήρθε από τον παίκτη που έφερε τον ΟΦΗ πίσω στο σκορ. Δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια, ο Καμπάνταης πήρε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Βερόν με εκπληκτική εκτέλεση έφερε το ματς στα ίσια.
Στο 46’ ο Ναπολεόνι πήγε να απειλήσει τον Βεζυρίδη, το σουτ όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Δραμινός πορτιέρο. Το ματς ήλεγχε ο Λεβαδειακός χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 67’ ο Αγρίτης ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, άλλαξε τη μπάλα με τον Παπουλή, σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Στο 87’ ο Πόποβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στον Μπουλούτ, ο οποίος φάνηκε απροετοίμαστος και έφυγε δίπλα από το δοκάρι. 

Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κορδονούρης, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπεγκόνια (71\’ Λουτσιάνο), Ναπολεόνι (81\’ Κοιλιάρας), Σοϊλέδης (57\’ Πόποβιτς), Μπάρκογλου, Ντιμπαλά. 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Πίτσος (86\’ Μπούρμπος), Αγρίτης (69\’ Γιακούμπου), Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής, Τάντιτς (46\’ Τάντιτς), Μπερτίν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook