Στην ανακοίνωση του Πλατανιά για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών για το πρωτάθλημα Νέων απάντησε η ομάδα της Εύβοιας με... χλευαστικό χαρακτήρα, όπου μεταξύ άλλων τονίζει ότι "δεν μασάμε", ενώ καταλήγει με τη φράση "σύντεκνοι την έχετε ψωνίσει αγρίως"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση η οποία όμως δεν υπογράφεται από κάποιον:

«ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΕΜΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
           ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ?
ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΑΝΤΡΟ" ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ).
            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΧΑΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΜΙΑ ΑΝΗΛΕΗΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ "ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.
            "ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ" ΑΠ' ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΝΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.
             ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΣΤΙΧΟ ΤΟΥ DILLAN THOMAS:
                                                    KAI TA............ MAΣ ΚΟΥΝΙΩΝΤΑΙ
                                                    ΑΠ' ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΧΑΔΙ
                                                    ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ
ΣΗΜ. 1: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ U-21 ΜΕ 2-1. 
ΣΗΜ.2:  ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ "ΨΩΝΙΣΕΙ" ΑΓΡΙΩΣ».