Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του στο «Πρωινό Mou» με αφορμή τη νυχτερινή έξοδο του Αντώνη Ρέμου με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ στο Vox το βράδυ του Σαββάτου.

Μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ, ο Τάσος Θεοδώρου σχολίασε πως η Υβόννη Μπόσνιακ μπορεί να αισθάνεται άβολα που ο κόσμος ασχολείται μαζί της μόνο επειδή είναι η κοπέλα του Αντώνη Ρέμου: «Είσαι τελείως φάουλ. Πώς τα λες αυτά; Θα μας τρελάνεις! Αισθάνεται άσχημα; Με τον Ρέμο είναι. Και δεν είναι τραγουδίστρια η κοπέλα, είναι μοντέλο» του είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε η Σάσα Σταμάτη απάντησε λέγοντας πως η ίδια την έμαθε με αυτή της την ιδιότητα και όχι επειδή είναι μοντέλο: «Κι εσένα, Σταμάτη, μέχρι να σε πάρουμε στο πάνελ, σε ήξερε κανείς; (…) Κι εμένα πριν με βγάλει ο Μαλέλης πρώτα στον Alpha και μετά στο Star δεν με ήξερε κανένας. Τι να κάνουμε; Κάποια στιγμή σε μαθαίνει ο κόσμος» δήλωσε και πάλι ο 42χρονος παρουσιαστής.

 «Ναι, αλλά εσύ έγινες γνωστός μέσα από τη δουλειά σου και όχι μέσω μια σχέσης. Έχει διαφορά αυτό» του απάντησε ο Τάσος Θεοδώρου. «Δηλαδή, συγγνώμη, αν ερωτεύτηκε έναν επώνυμο να μην είναι μαζί του για να μη την σχολιάσει η Σταμάτη ή ο Θεοδώρου στο Mega; Ωραίοι είστε! (…) Να λυπάστε τους εαυτούς σας γι’ αυτά που λέτε!» κατέληξε ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό Mou».