Έκκληση προς τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων, να μην παρεμποδίσουν την προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 27 Μαρτίου 2012,  διεξαγωγή του διαγωνισμού για την ανάθεση μέρους της καθαριότητας σε εργολάβο, απηύθυνε ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, σε συνάντηση, με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων,  σήμερα το απόγευμα.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του κ. Δημάρχου, παραβρέθηκαν ακόμη οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Μανώλης Κεμεσίδης  και Μανούσος Λιονάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα καθαριότητας  Βασίλης Καστρινάκης καθώς και ο Δ/ντής του Τμήματος Καθαριότητας,  Χρήστος Γιακουμάκης.

Ο κ. Σκουλάκης επανέλαβε την έκκληση που είχε απευθύνει και στην  μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς τους εργαζόμενους, να μην αποτρέψουν – ακυρώσουν – όπως οι ίδιοι αναφέρουν  σε ανακοίνωσή τους τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ανάθεσης της καθαριότητας σε ιδιώτη,  όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός της 7ης Μαρτίου 2012,  ματαιώθηκε μετά από παρέμβαση του προέδρου της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλου  στη διάρκεια της  διαδικασίας  που διεξαγόταν  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων .

Σημειώνεται ότι προκειμένου να ματαιωθεί η αυριανή διαδικασία, το  Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τ.Α., αποφάσισε στην συνέλευση της  22/3/2012,  την  κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας από τις 7.30 π.μ. 10.30  π.μ.

Ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε αρκετές φορές την έκκλησή του να μην εμποδιστεί ο αυριανός διαγωνισμός τονίζοντας τις τεράστιες επιπτώσεις που θα έχει μια νέα καθυστέρηση ανάδειξης εργολάβου καθαριότητας για τον Καλλικρατικό Δήμο Χανίων, δεδομένου ότι άρχισε ήδη η τουριστική περίοδος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook