Ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Αυτό ήταν συνοπτικά το στόρι της αναμέτρησης του ΑΟ Χανιά στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Προμπονά κάνοντας για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς πολλά ατομικά λάθη γνώρισε την ήττα με 2-0 που ήταν η 5η σερί και την έφερε σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη πυρρός, αφού Χερσόνησος και Πανηλειακός πήραν νίκες στα χαρτιά και πλησίασαν στον πόντο.

Πλέον αφού η Ριζούπολη αποδείχθηκε για τον ΑΟΧ απόρθητο φρούριο οι μπλε στρέφουν τη προσοχή τους στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής με τη Χερσόνησο στο Στάδιο που είναι η μισή χρονιά και για τους μεν και για τους δε.

Ο ΑΟΧ ο οποίος σύμφωνα με τον Προμπονά χρειάζεται ακόμα 9-10 αγωνιστικούς βαθμούς (χώρια τους τρεις που θα πάρει στα χαρτιά) αν δεν πάρει το ματς με τη Χερσόνησο τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. «Για μας το επόμενο ματς με τη Χερσόνησο είναι τελικός. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» ήταν το σχόλιο του Προμπονά ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «Άγχος έχουν όλες οι ομάδες, εμείς για να παραμείνουμε στην κατηγορία άλλοι για να πάρουν τον τίτλο… Υπάρχουν παιχνίδια στην πορεία που μπορούν να κερδηθούν και πρέπει να κερδηθούν»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook