Της φυλακής τα σίδερα…. Ο τέως σύζυγος της Whitney Houston, Bobby Brown συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως αναφέρουν τα αστυνομικά αρχεία, η αστυνομία ζήτησε από τον άνδρα να σταματήσει στην άκρη. Υπεβλήθη σε τέσσερα τεστ, αλλά απέτυχε σε όλα κι έτσι οδηγήθηκε στη φυλακή. Αργότερα κατεβλήθησαν 5.000 δολάρια ως εγγύηση κι αφέθη ελεύθερος.

Το 1996 είχε ξανασυλληφθεί στην Τζόρτζια και τότε, όταν ομολόγησε την ενοχή του, εξέτισε ποινή φυλάκισης οκτώ ημερών.

Το περιστατικό συνέβη εν μέσω έντονης φημολογίας ότι ο ράπερ επρόκειτο να ξαναπαντρευτεί την αείμνηστη σταρ και τέως σύζυγό του. Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, που έκανε δηλώσεις στο National Enquirer: «Ο Bobby μου είπε ‘ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι είμαστε ιστορία αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν χωρίσαμε. Ποτέ δεν σταματήσαμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλο\’».

Ο 43χρονος καλλιτέχνης επίσης εξομολογήθηκε στον φίλο του: «Θα μπορούσα να την έχω σώσει. Αν ήμουν με τη Whitney, ποτέ δεν θα πνιγόταν στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Ποτέ δεν θα την είχα αφήσει μόνη».

Ο θάνατος του πατέρα του έκανε τη Whitney να ευαισθητοποιηθεί και να ξαναγεφυρώσει το χάσμα που είχε το ζευγάρι μετά το διαζύγιό του. Μάλιστα λίγα βράδια πριν από τον θάνατό της, η Whitney είχε απολαύσει ένα δείπνο με τη 18χρονη κόρη τους Bobbi Kristina και τον Brown.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook