Έναν εφιαλτικό μήνα έζησε στη Ρόδο ένα ανήλικο κορίτσι που είχε πέσει στα δίχτυα ενός αδίστακτου σωματέμπορου και υποχρεωνόταν να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε ηλικιωμένους πελάτες έναντι αμοιβής. Μάλιστα, ο μαστροπός την είχε… παραχωρήσει σε ένα φίλο του ο οποίος συνελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να τη βιάσει!

Η 17χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία κατέφυγε στην Ασφάλεια Ρόδου και εξιστόρησε στους αστυνομικούς όσα περνούσε από τις αρχές Μαρτίου, όταν ο 56χρονος Έλληνας μαστροπός την έπεισε να εκδίδεται σε πελάτες μεγάλης ηλικίας που της έβρισκε και να μοιράζονται τα κέρδη. Όπως είπε, αηδίασε όταν ο 47χρονος Έλληνας που της σύστησε ως πελάτη ο μαστροπός της έκανε δια της βίας ασελγείς πράξεις και αποφάσισε να βάλει τέλος.

Οι αστυνομικοί συμφώνησαν με την ανήλικη αλλοδαπή να παγιδεύσουν τον 47χρονο και τον συνέλαβαν όταν πήγε στο διαμέρισμά της στα Κοσκινού της Ρόδου με σκοπό να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Αμέσως μετά, συνελήφθη και ο 56χρονος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για μαστροπεία και σωματεμπορία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook