Έστω και την ύστατη ώρα δόθηκε λύση στην διαμάχη των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Αλέξη Κασμερίδη και Κώστα Σταυρακάκη που λίγο πριν περάσουν την πόρτα του δικαστηρίου για να εκδικαστεί η αίτηση τους για την κατάπτωση της εγγυητικής της κρητικής ΠΑΕ ζήτησαν με δική τους πρωτοβουλία αναβολή της υπόθεσης.

Πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο βέβαια εκτιλύχθηκε ένα μικρό θρίλερ καθώς το βράδυ της Δευτέρας ενώ υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για να τους καταβληθεί σήμερα στους λογαριασμούς τους ένα ποσό της τάξεως των 20.000 , οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ κατέβαλαν τα μισά χρήματα δηλαδή 10.000 ευρώ. Από την πλευρά των παικτών υπήρξε μια δυσαρέσκεια όμως τελικά και οι δύο ζήτησαν την αναβολή της υπόθεσης η οποία αναμένεται να εκδικαστεί το προσεχές διάστημα.

Στο μεσοδιάστημα της αναβολής υπάρχει η εκτίμηση ότι τελικά αφού και η διαφορά δεν είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο πλευρές το θέμα θα κλείσει οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να μην κινδυνεύει με κατάπτωση η εγγυητική της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook