Μετά από απουσία δυο ετών ο 6ος Ολυμπιονίκης του 2004 Νίκος Κοκολοδημητράκης επιστρέφει στο Αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μάλιστα θα παίξει με τα χρώματα της εθνικής για πρώτη φορά μπροστά στο δικό του κοινό του σε ρόλο οικοδεσπότη.

Η κλήση του «Κόκο» ήταν γνωστή αλλά σήμερα επισημοποιήθηκε με τις κλήσεις
των ομοσπονδιακών τεχνικών Νίκου Μάντζου και Παναγιώτη Ιατρούδη που αφορούν του παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενόψει του προκριματικού αγώνα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ανδρών 2012 με την Ολλανδία, που θα γίνει στα Χανιά 9 Μαρτίου 2011. «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που με ξανακάλεσαν στην Εθνική. Ειδικά από τη στιγμή που ο κρίσιμος αυτός αγώνας με την Ολλανδία θα γίνει εδώ και στα Χανιά», σχολίασε στο flashnews.gr ο ΝΧανιώτης πίβοτ συμπληρώνοντας «Νιώθω αρκετά καλά είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεώ ότι θα βοηθήσω ώστε η εθνική να πετύχει τους στόχους της».

Επίσης στην Εθνική Ανδρών (Α΄) για πρώτη φορά καλείται ο Χρήστος Μπακαούκας της ΑΕΚ, ενώ επιστρέφουν ο Νίκος Μουντζουρίδης του ΑΣΕ Δούκα και ο Βασίλης Κεσίδης της ΧΑΝΘ

Το πρώτο μέρος της προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών (εν όψει του προκριματικού αγώνα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ανδρών 2012 , που θα γίνει στα Χανιά 9 Μαρτίου 2011 ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως την Κυριακή 6 Μαρτίου με τους διεθνείς αθλητές που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Την Κυριακή μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα επιλεγούν οι αθλητές οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τους διεθνείς του εξωτερικού (των οποίων οι αφίξεις ολοκληρώνονται την Κυριακή).
Στη συνέχεια η τελική σύνθεση που θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, θα κάνει την πρώτη κοινή της προπόνηση στα Χανιά στο Κλειστό του Κλαδισού.

Οι αθλητές που έχουν κληθεί:

ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΥΡΩΝ Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΤΣΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ Π.Α.Ο.Κ
ΒΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Ε.Κ.
ΚΑΦΦΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.Κ.
ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.Ε.Κ.
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Α.Ε.Κ.
ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Α.Ε.Κ.
ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
ΚΕΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΝΘ
ΚΟΚΟΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook