Την Τρίτη δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Α.Ο. Χανιά για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, που είναι την Τετάρτη (28/3, 17.00) στα Περιβόλια και έγινε γνωστή η πρόθεση της διοίκησης των \”μπλε\” να αποστείλει προσκλήσεις και προς την ΠΑΕ Πλατανιάς, ώστε μέλη του Δ.Σ. να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Αναλυτικά η σχετική αναφορά στο σάιτ της ομάδας:

\”Παρουσία του προπονητή τερματοφυλάκων κ. Λεκίδη, του τερματοφύλακα Μανόλη Καλογεράκη και μέλους της Διοίκησης δόθηκε η καθιερώμενη πριν τους εντός έδρας αγώνες συνέντευξη Τύπου της ομαδας στο ξενοδοχείο \”Σαμαριά\”.

Ξεκινώντας, ο κ.Λεκίδης τόνισε τη σημασία του αυριανού αγώνα για την εφ\’εξής πορεία της ομάδας και την αποφασσιστικότητα που χαρακτηρίζει τους παίκτες για επιστροφή σε επιτυχημένα αποτελέσματα.Στη συνέχεια ο Μανόλης Καλογεράκης επιβεβαίωσε το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα για την γρήγορη επίτευξη του στόχου της παραμονής και μετέφερε τη βούληση των παικτών να τα δώσουν όλα στον αυριανό αγώνα.Τέλος το μέλος της Επιτροπής Στήριξης Γιάννης Ντερμανάκης κάλεσε όλους τους Χανιώτες φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, να σταθούν αύριο το απόγευμα στις 17.00 στο πλευρό της ομάδας.

Στο περιθώριο της συνέντευξης έγινε γνωστή η βούληση της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Χανιά να αποστείλει προσκλήσεις και προς την Π.Α.Ε Πλατανιάς, ώστε μέλη του Δ.Σ. της να παρακολουθήσουν το κρίσμο ματς για τον Χανιώτικο σύλλογο το απόγευμα της Τετάρτης, στο Γήπεδο Περιβολίων.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook