Φτιάχνει το κλίμα στην ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο» μετά την πολύωρη συνάντηση που είχαν οι διοικούντες τον σύλλογο την Δευτέρα το βράδυ με τους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ.

Οι παίκτες που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες απείχαν από τις προπονήσεις (έκαναν μόνο δύο την Πέμπτη και την Παρασκευή πριν τους αγώνες), μετά τις δεσμεύσεις που τους δόθηκαν από την διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την στιγμή που και την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Νίκη Βόλου που θα κρίνει πολλά για την άνοδο της κρητικής ομάδας στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση για αυτή την σημαντική εξέλιξη στην οποία τονίζει τα εξής :

«Πάμε Μαζί. H επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι μετά την συνάντηση πού είχε με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, στα γραφεία του ομίλου, οι αθλητές επιστρέφουν στις κανονικές τους προπονητικές υποχρεώσεις.
Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές της ομάδας μας, για την απόφαση τους, να αποδεχτούν την πρόταση της επιτροπής, για επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις, κάνοντας μας και πάλι περήφανους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη τους για την ομάδα.
Όλοι μαζί ενωμένοι – σαν μια γροθιά – Διοίκηση, Επιτροπή, Αθλητές – Προπονητικό team, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook