Προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του ενωσιακού πρωταθλήματος πήρε η Μικτή Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης απέναντι στην 8η Περιφέρεια, μετά το ισόπαλο 2-2 στο \”Α. Κάνιστρας\” στο Πετρωτό.
Οι Παίδες της Κρήτης έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο σκορ, στο 10\’ με τον αρχηγό Κοντορινάκη (Ε.Π.Σ. Χανίων) και στο 38\’ με τον Λεμονιά (Ε.Π.Σ. Ηρακλείου).
Οι γηπεδούχοι αρχικά είχαν ισοφαρίσει στο 25\’ σε 1-1 και στο 3ο λεπτό της επανάληψης (43\’) κατάφεραν να πετύχουν το τελικό 2-2, εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των παικτών του Βαγγέλη Κουτσάκη, που ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από το ταξίδι.
Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 13.00 στο γήπεδο του Μινωταύρου Μουρνιών στα Χανιά.

8η Περιφέρεια (Σταύρος Μπόμπολας): Λαχανάς, Κατηφόρης, Φραντζής, Σουράνης, Τζαβαλάς (41’ Αντζουλάς), Κονίδας, Παναγιωτόπουλος, Ρουμπάτος (41’ Καράγιωργας), Καλογερόπουλος (74’ Μονόλιθος), Πλέγας, Παπαπέτρου.

11 Περιφέρεια (Βαγγέλης Κουτσάκης): Παναγιώτου, Σκευοφύλαξ, Βασιλάκης, Στεφανίδης, Πάτας, Πηρουνάκης, Λυδάκης (80’ Νικηφόρος), Κρεμασμένος (62’ Επιτροπάκης), Λεμονιάς, Κοντορινάκης, Καραντωνάκης (55’ Ζερβαλάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook