Πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο στον πρώτο αγώνα του Γύρου Θυσίας το Σάββατο, κατά τον οποίο διεξήχθη το Σιρκουί (ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ) με εκκίνηση στην πλατεία Δημοκρατίας Κ. Αχαΐας (Ι. Ναός Τίμιου Σταυρού) και την διαδρομή να είναι αποστάσεως 6χλμ επί 7 στροφές. Το επίπεδο του αγώνα ήταν υψηλό λόγω των πολλών και καλών αθλητών που συμμετείχαν, αλλά και από την απαιτητική διαδρομή, που αποτελούταν από μία ανηφόρα 500 μέτρων στον τερματισμό. 
Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES γνώριζε ότι μπορούσε να διεκδικήσει έν μετάλλιο και τα κατάφερε με τον Δρακάκη Γιάννη να τερματίζει 3ος πάνω στο νήμα. Οι ομάδες έδωσαν πολύ γρήγορο ρυθμό στον αγώνα με αποτέλεσμα στο κυρίως γκρουπ να μείνουν 30 περίπου ποδηλάτες. Ο ρυθμός δεν επέτρεψε καμία επίθεση των αθλητών για να δημιουργήσουν διαφορά, με τους προπορευόμενους να οδηγούνται στην τελευταία ανηφόρα για το τελικό σπριντ. Παπαδερός, Χαιδεμενάκης έκαναν πολύ καλή δουλειά για να είναι ξεκούραστος ο Δρακάκης στο τέλος ο οποίος τερμάτισε 3ος και πανηγύρισε για άλλη μια φορά με τους συναθλητές του ένα μετάλλιο.
Στην κατηγορία εφήβων, την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Κακαβελάκης Ιωάννης ο οποίος τερμάτισε 6ος. 
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η αντοχή 100 χ.λ.μ οι αθλητές της κατηγορίας Μάστερ ξεκίνησαν νωρίτερα από τους ?νδρες και τους Έφηβους και διάνυσαν περίπου 20 χιλιόμετρα λιγότερα ο Λυδάκης.Παύλος κατάφερε και τερμάτισε 3ος παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε 1η φορά στην συγκεκριμένη διαδρομή, ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία χιλιόμετρα, όπου οι ποδηλάτες ανηφόρισαν στην Αγία Λαύρα. 
Στην κατηγορία ανδρών ο Παπαδερός Αλέκος ηταν 11ος και στους έφηβους ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 4ος. 
O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.
talosteam.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook