Το καθιερωμένο άρθρο πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο. Χανιά αναρτήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, καλώντας τον κόσμο να δείξει τη συμπαράστασή του στην χανιώτικη ομάδα σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για το μέλλον της στην κατηγορία.

 Αναλυτικά:

 \”Ελάτε να μετρηθούμε…\”  
Στο σημερινό ματς δεν αναμετράται μόνο ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά με τον ΠΑΟ Ρουφ σε ένα ενενηντάλεπτο, ποδοσφαιρικά.Κρίνεται η μελλοντική πορεία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Όσοι είναι κοντα στον Α.Ο.Χ. το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.

  Το σημερινό ματς είναι,όμως, και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μετρηθούμε μεταξύ μας.Να δούμε αν αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε με τόσα προβλήματα το καλοκαίρι, έχει νόημα και ουσία, αν έχει τις προυποθέσεις και τη δυνατότητα να αντέξει στον χρόνο, αν η συλλογική μνήμη των φιλάθλων του Α.Ο.Χ. είναι ζωντανή, αν όλοι οι Χανιώτες μπορούν να συνενωθούν στα δύσκολα, αφήνοντας στην άκρη προσωπικές πικρίες, παροδικές συλλογικές προτιμήσεις και τη γενικότερη απογοήτευση που αποπνέει η εποχή που ζούμε.

Όλοι στα Περιβόλια στις 17.00!Ελάτε να μετρηθούμε….

υ/γ: Νομίζουμε ότι είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την οικογένεια Μαμιδάκη που ως αληθινοί Χανιώτες υποστηρίζουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς τον Αθλητικό Όμιλο Χανιά όλα αυτά τα χρόνια…Όποιο θετικό αποτέλεσμα θα είναι προκαταβολικά αφιερωμένο σε αυτούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook