Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει στην Κρήτη, δύο Ημερίδες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Οι Ημερίδες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 31 Μαρτίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα «Ανδρόγεω» στο Ηράκλειο και την Κυριακή, 1 Απριλίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα «Νεώριο Μόρο» στα Χανιά.

Απευθύνονται κυρίως σε γονείς και παιδιά, αλλά και σε όσους ενήλικες επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Στόχος είναι οι γονείς να μπορέσουν να κατανοήσουν το διαδίκτυο και να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους νέους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου.

Οι γονείς και τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, θα μπορέσουν μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή τους να ενημερωθούν, από τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Εμμανουήλ Σφακιανάκη, καθώς και από εξειδικευμένους Αξιωματικούς, για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση τους σε αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook