Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία άφησε στη Γέργερη την Τετάρτη το απόγευμα ο Ρούβας που ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Προοδευτική φτάνοντας τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το ματς δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να κάνουν φάσεις στις αντίπαλες εστίες. Την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Προοδευτική στο 42΄ με το σουτ του Σάμιου έξω από την περιοχή να κοντράρει στον Γιαννακάκη και να βρίσκει το δοκάρι του Καλομοίρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε αλλά ο Ρούβας ανέβασε την απόδοση του και απείλησε με το γκολ στο 57΄ με τον Κορδονούρη και στο 61΄ με τον Φουκαράκη. Στο 74΄ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ρούβα για φάουλ που δόθηκε πάνω στον Αντωνάκη το οποίο θεωρούν ότι ήταν πέναλτι που δεν υπέδειξε ο διαιτητής Ντοκάκης από τα Χανιά.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ρούβας : Καλομοίρης, Γιαννακάκης (68’ Αντωνάκης), Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Πατέλης, Τζιράκης, Σταθόγλου, Ρουμπάκης, Πουλάκης (59’ Μαραγκάκης), Φουκαράκης, Παπαχρήστος.

Προοδευτική : Αρχοντάκης, Χαλκιάς, Παπανικόλας, Κουμεντάκος, Σάμιος (87’ Βασιλάκος), Αργυρός, Αλεξίου, Λύγκος, Μπελέρη, Μπερνιδάκης (68’ Μηνάς), Σουλελές (84’ Χατζηγεωργαλλής).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook