Ιστορικές στιγμές ζει η Ασή Γωνιά, αφού οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κατσούλη έστειλαν το κύπελλο Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου για τη σεζόν 2011-12 στο ιστορικό χωριό του Αποκόρωνα.
Στον τελικό που έγινε στη Σοχώρα, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι πρωταθλητές Ρεθύμνου της σεζόν 2010-11 κατάφεραν να βάλουν στην τροπαιοθήκη τους το 1ο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας μετά το τελικό 2-1 απέναντι στην Επισκοπή.

Από το 28\’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού στο 14\’ ο Καραδάκης άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια και αφού το πρώτο του πλασέ είχε αποκρουστεί από το δοκάρι, ενώ στο 28\’ ο Μπαξεβάνης με γυριστό σουτ από σέντρα του Κεφάκη έκανε το 0-2.

Η Επισκοπή το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 76\’ με γυριστό σουτ του Κεφαλούκου μετά από μπαλιά του Κοζανίδη.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βογιατζιδάκης, Μαραθιανός, Ζαμπετάκης, Αργυράκης, Κεφαλούκος, Φραντζεσκάκης (46\’ Κοζανίδης), Τσεσμελής, Σουμπασάκης, Ταμάμης, Γωνιωτάκης (46\’ Αντιασβίλι), Βελονάκης (75\’ Μπαστάκης).
Ασή Γωνιά (Γιάννης Κατσούλης): Φραγκιαδάκης, Αντουράκης (59\’ Ιβάνοφ), Κριάρης, Α. Δελήμπασης, Κατσαμάς, Δοντσίδης, Χαρατσής, Δραμηλαράκης (55\’ Κλαψινός), Καραδάκης, Κεφάκης (80\’ Σηφακάκης), Μπαξεβάνης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook