Ακόμη μια ημέρα πέρασε στον ΟΦΗ με τα θετικά της και τα αρνητικά της στο θέμα της αδειοδότησης.

Η προσπάθεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των υπογραφών για διακανονισμούς σε παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ, αλλά και από πρώην παίκτες και προπονητές της ομάδας συνεχίστηκε και την Τετάρτη αλλά δεν τελείωσε.

Από το υπάρχον ρόστερ υπέγραψαν τους διακανονισμούς που τους πρότεινε η ΠΑΕ ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές ενώ άλλοι δύο συμφώνησαν να τα υπογράψουν την Πέμπτη. Οι Μπούρμπος, Βάντο και Σόουζα υπέγραψαν σήμερα ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει αύριο με τους Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ.

Πλέον έχουν απομείνει 5-6 περιπτώσεις παικτών που πρέπει μέχρι την Παρασκευή να υπογράψουν και αυτοί τους διακανονισμούς που τους προτείνει η ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Στα άλλα ανοικτά μέτωπα με παίκτες και προπονητές που έχουν φύγει από την κρητική ομάδα και έχουν κερδίσει την προσφυγή τους κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ θετική εξέλιξη φαίνεται να υπάρχει με τον Πιότρ Βλόνταρτσικ με τον Πολωνό επιθετικό να φαίνεται να πείθεται στο να υπογράψει για την αδειοδότηση με ένα ποσό της τάξεως των 25.000 ευρώ.

Σε αντίθεση με τον Βλόνταρτσικ ο Μπαρακουάν παραμένει αμετακίνητος στην στάση του και ζητάει ένα ποσό της τάξεως των 60.000 ευρώ για να βάλει την υπογραφή του για την αδειοδότηση και αυτή την στιγμή αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μέσα στην αγωνία που υπάρχει στις τάξεις της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ για να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα στο θέμα της αδειοδότησης υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε ουσιαστικά από την Τετάρτη με τους παίκτες του ΟΦΗ να προπονούνται τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Το πρωί η προπόνηση έγινε σε δύο γκρούπ και αφιερώθηκε σε ασκήσεις με βάρη, ενώ το απόγευμα υπήρχε προπόνηση για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο μέτωπο των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ο Σαχσανίδης επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα σε αντίθεση με τους Σίσιτς και Μποντόρ που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα . Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ ο δεύτερος στη γάμπα. Η κατάσταση και των δύο θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Πέμπτης που θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα.

«Υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα στα τμήματα υποδομής»

Στο επίσημο σαϊτ της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε ένας εκ των υπευθύνων για τα τμήματα υποδομής της κρητικής ομάδας ο κ. Κώστας Τουγλής που εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας από τους προπονητές που δουλεύουν σε αυτά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Τουγλή στο «www.ofifc.gr» :

«Η ΠΑΕ-ΟΦΗ στηρίζει τα τμήματα υποδομής και τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο μας. Ιδιαίτερα τα τελευταία 6 χρόνια στη προσπάθεια μετέχουν εξειδικευμένοι πτυχιούχοι προπονητές με άριστη επιστημονική κατάρτιση. Ολοι στη προσπάθεια τους δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο. Αν και η προσπάθεια γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα τα οποία είναι ήδη ορατά. Όπως είναι γνωστό κλήθηκαν παίκτες από την ομάδα Κ17 στην εθνική παίδων. Σήμερα στα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων νέων Κ17 και Κ20, υπάρχουν αθλητές που έχουν ποιότητα και μέσα από την συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους προπονητές έχουν τις προϋποθέσεις στο άμεσο μέλλον να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα που είναι και ο απώτερος στόχος μας. Στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού στα τμήματα υποδομής θα ληφθούν αποφάσεις που μοναδικό στόχο θα έχουν να διευκολυνθεί η προσπάθεια που κάνουν οι προπονητές, οι παίκτες και οι γονείς τους, για να αποκτήσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα καταστήσουν ικανό το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας ώστε στο άμεσο μέλλον και όχι μόνο η ΠΑΕ-ΟΦΗ να έχει το δυνατόν περισσότερους παίκτες από τα σπλάχνα της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook