Η Βάσω Κολλιδά εντυπωσιάζει άμα τη εμφανίσει! Ξανθιά με εκρηκτικές καμπύλες και αφοπλιστικό χαμόγελο απέδειξε με την παρουσία της στην εκπομπή «Κους Κους» ότι οι ξανθιές…μπορεί να είναι και έξυπνες. Σχεδόν οκτώ μήνες μετά τη διακοπή της μεσημεριανής εκπομπής του ALPHA η Βάσω Κολλιδά σχεδιάζει τη δική της σειρά t shirt, ονειρεύεται και μιλάει για το μεγάλο έρωτα που της χτύπησε την πόρτα!

\"\"

«Το σύντροφό μου τον θαυμάζω για τις αξίας του. Θα τολμούσα να πω ότι δεν μοιάζει με κανέναν άλλο άντρα. Τον αγαπώ γιατί με ανέχεται και πάντα με διορθώνει όταν κάνω κάποιο λάθος. Και όλα αυτά έχει επειδή πρέπει αλλά γιατί έτσι αισθάνεται.»

\"\"

«Εγώ έζησα την Κατερίνα έναν ολόκληρο χρόνο και έχω να πω ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες.(…)Δεν θεωρώ ότι η Κατερίνα Καραβάτου ανήκει στους ανθρώπους που θα παραπονεθούν. Απλά έχει μάθει να λέει αυτό που αισθάνεται χωρίς να το κρύβει.»

\"\"

«Δεν μου αρέσει να κάνω θυσίες. Είμαι αυθόρμητη. Δεν μου αρέσει να πιέζομαι και να μπαίνω σε καλούπια. Προσπαθώ στη ζωή μου να κάνω αυτό που θέλω εγώ επειδή πραγματικά μου αρέσει πολύ. (…)Συνειδητοποίησα ότι το μόντελινγκ έχει τελειώσει για εμένα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω κάποια δικά μου t shirts και αξεσουάρ».

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook