Τελευταία ενημέρωση :14:20

Θρίλερ με 42χρονο που αγνοείτο από την προηγούμενη Δευτέρα από την περιοχή της Σούδας και ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην θαλάσσια περιοχή της Αλμυρίδας.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σούδας ενημερώθηκε  από το Αστυνομικό Τμήμα Βάμου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στην περιοχή Αλμυρίδα στη θέση «ΧΟΥΔΙ» Χανίων.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ενώ ήδη επιχειρούσε ιδιώτης δύτης προς εξακρίβωση ύπαρξης ή μη εγκλωβισμένου ατόμου.

Λόγω έλευσης σκότους και της ιδιαίτερης θέσης του οχήματος στο βυθό, οι έρευνες διεκόπησαν και ξεκίνησαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύτες.

Μετά από αυτοψία δύτη σήμερα το πρωί, διαπιστώθηκε η ύπαρξη του 42χρονου στο εσωτερικό του οχήματος και ξεκίνησαν οι προσπάθειες απεγκλωβισμού του.

Όμως ήταν αδύνατον να απεγκλωβιστεί η σορός του απο τα συντρίμμια και επίσης ήταν αδύνατον να \”συρθεί\” το όχημα μέχρι την παραλία, καθώς το σημείο όπου είχε πέσει ήταν βραχώδες.

Έτσι αποφασίστηκε να ανεκλυστεί απο μεγάλο ιδιωτικό γερανό, κάτι που έγινε δυνατό περίπου στις 2 μμ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 42χρονος έδωσε τέλος στην ζωή του κάνοντας το άλμα θανάτου στην θάλασσα με το αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook