Όπως παραδοσιακά κάνει πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του έτσι και σε αυτό με τον Ατρόμητο ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» τονίζει στο μήνυμα του πως κόντρα σε όλα και σε όλους ο Εργοτέλης γίνεται μια γροθιά και θα δώσει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο :

«Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές ότι η δύναμη του Εργοτέλη είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που νόμιζαν κάποιοι με αποτέλεσμα να μας υποτιμήσουν και να προσπαθήσουν με τον τρόπο τους να μας σταματήσουν.
Η αντεπίθεση που ξεκινήσαμε όλοι μαζί από το εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά τώρα κορυφώνεται. Κόντρα σε όλα. Κόντρα στην κατάφορη αδικία που μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Ακόμα πιο ισχυρή γροθιά. Κόντρα σε εκείνους που επιχείρησαν να παίξουν με το σήμερα και το αύριο του συλλόγου. Ο Εργοτέλης, ως ζωντανός οργανισμός, στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. Δεν εξαρτάται από κανέναν τρίτο. Από κανέναν εξωτερικό παράγοντα. Παλεύει με ποδοσφαιριστές, πολλούς από τους οποίους τους έχει αναδείξει γαλουχώντας τους από την παιδική ηλικία.
Με τους δικούς του οπαδούς, αλλά και με τη στήριξη όλης της Κρήτης. Την Κυριακή μας περιμένει η μεγαλύτερη φετινή πρόκληση. Το παιχνίδι που θα κρίνει το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Ο Εργοτέλης, οι οπαδοί του και όλη η Κρήτη θα δώσουμε τη δική μας απάντηση. Από τον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα. Απάντηση τόσο ισχυρή, που δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να σκεφτεί καν το ενδεχόμενο αδικίας. Το ραντεβού για όλους τους Εργοτελίτες και τους φιλάθλους της Κρήτης έχει δοθεί για την Κυριακή το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Θα είμαστε όλοι εκεί!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook