Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας τα οποία έλαβαν οι υπεύθυνοι του βρετανικού Πανεπιστημίου, London School of Economics, για να αποτρέψουν πιθανές διαμαρτυρίες κατά του Πόουλ Τόμσεν στην ακαδημαϊκή εκδήλωση για τη συνταγή της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα και κυρίως στο κατά πόσον αυτή μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, Έλληνες φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα και να αποδοκιμάσουν τον επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας στην Ελλάδα.

\”Είστε στην Ελλάδα δύο χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό το ελληνικό χρέος από 110% του ΑΕΠ εκτοξεύθηκε στο 160%\”, φώναξε ένας φοιτητής.

«Μέσα σε δύο χρόνια το ελληνικό χρέος έχει εκτοξευθεί», τόνισε ένας αγανακτισμένος φοιτητής, όταν ο κ. Τόμσεν ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκείνη τη στιγμή κι άλλοι φοιτητές οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση άρχισαν να γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά του επικεφαλής της τρόικας.

Ο κ. Τόμσεν ατάραχος λίγη ώρα μετά ανάχωρησε. Την ίδια στιγμή έξω από την αίθουσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούσαν φοιτητές οι οποίοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας εκφράζοντας την αγάνακτησή τους για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα μέτρα λιτότητας τα οποία έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook