Το \”θεό του δεν είχε\” ένας 45χρονος δάσκαλος στην Αθήνα και διδακτορικός φοιτητής σε τμήμα Θεολογίας σε Πανεπιστήμιο της χώρας, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου να προβαίνει σε ακόλαστες πράξεις και να βιντεοσκοπεί ένα ζευγάρι που βρίσκονταν σε σπίτι απέναντι από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, o 45χρονος είχε μεταβεί στο Ρέθυμνο στα πλαίσια των αναγκών της διδακτορικής του διατριβής για να συλλέξει στοιχεία και για να δανειστεί βιβλία από μοναστήρι του Νομού.

Από ότι φαίνεται όμως τα στοιχεία που του αποκαλύπτονταν από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, του κίνησαν την περιέργεια και θέλησε να τα απαθανατήσει κιόλας με μια κάμερα.

Ένα ζευγάρι  21χρονων, εντόπισε τον υποψήφιο διδάκτορα Θεολογίας  \”εν ώρα δράσης\” να στέκεται στο μπαλκόνι , ντυμένος με γυναικεία ρούχα και φορώντας γυναικεία περούκα.

Λίγη ώρα αργότερα  έβγαλε τα ρούχα του, επέστρεψε ξανά στο μπαλκόνι γυμνός και με… θρησκευτική ευλάβεια, κρατώντας  μια βιντεοκάμερα, \”τραβούσε\” τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.

Μετά από την καταγγελία του ζευγαριού, οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο, όπου διέμενε προσωρινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• είκοσι έξι (26) βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου

• δύο (2) ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

• δύο (2) συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (USB)

• έξι (6) κάρτες μνήμης

• δύο (2) γυναικείες περούκες και

•  μία νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα.

Στην συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB), βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα (29-3-2012) στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook