Την ποικιλία των προϊόντων του, αλλά και το πλούσιο πολιτισμικό του απόθεμα αναδεικνύει ο Δήμος Φαιστού, μέσα από τη συμμετοχή του στο Κρητικό Πανόραμα, που πραγματοποιείται στο μετρό του Συντάγματος, στην Αθήνα.

Σε μια κίνηση, εξωστρέφειας, ο Δήμος Φαιστού παρουσιάζει τις δράσεις του, τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει, τις Διεθνείς Διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο από τον Ιούνιο ως και τον Οκτώβριο, αλλά και τα τοπικά του προϊόντα, σε μία από τις μεγαλύτερες πανελλήνιες εκθέσεις.

Στο περίπτερο του Δήμου Φαιστού, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Δήμο, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό, την παραγωγή, τα αξιοθέατα, αλλά και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς. Στο περίπτερο του Δήμου παράλληλα, φιλοξενείται πλειάδα τοπικών προϊόντων, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά, να ενημερωθούν γι’ αυτά, αλλά και για να λάβουν πληροφορίες για κατ’ ευθείαν επαφή με τους παραγωγούς κι επιχειρηματίες, προκειμένου να κλείσουν παραγγελίες.

Μέσα από την έκθεση «Κρητικό Πανόραμα» οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν το πότε διοργανώνονται Κεντρικές Εκδηλώσεις στο Δήμο Φαιστού, πού μπορούν να διαμείνουν και να περάσουν ευχάριστα τις διακοπές τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και πώς μπορούν να αγοράσουν προϊόντα του Δήμου κατ’ ευθείαν από παραγωγούς κι επιχειρηματίες της περιοχής.

Μέχρι στιγμής, η απήχηση των επισκεπτών είναι πολύ μεγάλη, ενώ αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες που είτε θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές στο Δήμο, είτε και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα που παράγονται στο Δήμο Φαιστού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook