Ένα σχεδόν μήνα μετά την επιτυχία των Κορασίδων Α' που διέπρεψαν στο χειμερινό πρωτάθλημα, σειρά παίρνουν οι μικρότερες κοπέλες συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να αγωνιστούν σε μία σπουδαία διοργάνωση.

Η αναφορά γίνεται για τις Κορασίδες Β', οι οποίες το σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο χειμερινό πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί και αυτό στο κολυμβητήριο Κερατσινίου.

Η Χανιώτικη ομάδα υπό τις οδηγίες της Στέλλα Μποτωνάκη θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρία ντουέτο και δύο ομαδικά, στοχεύοντας σε ό,τι καλύτερο, με την έφορο του Ν.Ο.Χ. κυρία Ντέπυ Καραμπατσάκη, να αποφεύγει τα "παχιά" λόγια. "Στόχος είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα παιδάκια, τα οποία έχουν αλλάξει κατηγορία, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό όμως δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Για μας, αυτοί οι αγώνες είναι μια πρόβα ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν στα ντουέτο και τα ομαδικά είναι τα εξής:

1ο ντουέτο: Νεφέλη Μπαδογιάννη - Όλγα Κουργιαντάκη
2ο ντουέτο: Βιολέττα Ζουζούνη - Νικολέτα Παπαγεωργίου (αναπληρ. Ευαγγελία Γαυγιωτάκη)
3ο ντουέτο: Αριάδνη Μαλινδρέτου - Στέλλα Μαυρομάτη
1ο ομαδικό: Νεφέλη Μπαδογιάννη - Όλγα Κουργιαντάκη - Βιολέττα Ζουζούνη - Νικολέτα Παπαγεωργίου - Αριάδνη Μαλινδρέτου - Αθηνά Μαρκουλάκη - Αναστασία Παπασηφάκη - Μαρία Βοζινάκη (α' αναπληρ. Στέλλα Μαυρομάτη - β' αναπληρ. Μαργαρίτα Παρτσαλάκη)
2ο ομαδικό: Ευαγγελία Γαυγιωτάκη - Ερασμία Μουζουράκη - Σελίνα Ανδριανού - Ηλέκτρα Παπαδοκωνσταντάκη - Κατερίνα Κοκολογιάννη - Ρούσσα Μαραγκάκη - Ανδριάνα Φαντριδάκη - Νικολέτα Χατζησωτηράκη.

Η αναχώρηση της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (30/3) το βράδυ με την ΑΝΕΚ LINES και η επιστροφή της στα Χανιά τη Δευτέρα (2/4) το πρωί.
Συνοδοί των κοριτσιών είναι η έφορος συγχρονισμένης κολύμβησης, Ντέπυ Καραμπατσάκη και οι προπονήτριες Στέλλα Μποτωνάκη και Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.nox.gr