Για τέταρτη φορά μέσα σε 15 ημέρες χτύπησαν οι άγνωστοι βομβιστές στα Τρίκαλα και αυτή τη φορά στόχος τους ήταν πολιτικό πρόσωπο! Ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος που θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές, παρακολουθούσε τη… Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν στην τηλεόραση, όταν εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός κάτω από το αυτοκίνητό του!

Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος, αφού οι δράστες χρησιμοποίησαν μόνο ένα γκαζάκι, με αποτέλεσμα να μην προκληθούν ζημιές στο όχημα που ήταν σταθμευμένο στο παρκινγκ. Αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερεύνησαν τον χώρο και βρήκαν τα υπολείμματα της φιάλης, εκφράζουν ανησυχίες για την κλιμάκωση των περιστατικών στην πόλη.

Μόλις στις 26 Μαρτίου, την ίδια ακριβώς ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, οι βομβιστές είχαν χτυπήσει το πολυτελές Nissan Qashqhai του υποδιοικητή της ΣΜΥ συνταγματάρχη Ευάγγελου Τραγαζίκη, που ήταν σταθμευμένο πίσω από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων. Παρόμοιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί είχαν αναφλεγεί στις 13 Μαρτίου στο κτίριο της δημοτικής Αστυνομίας και στις 20 Μαρτίου στο υπαίθριο παρκινγκ όπου σταθμεύουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook