Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στην Ευγενία Μανωλίδου εμφανίστηκε ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

«Είναι εμφανές ότι η κυρία Μανωλίδου τοποθετείται και ξανατοποθετείται σε διάφορα πόστα, γιατί για κάποιο λόγο μπορεί να προκαλέσει -είτε συμπληρωματικά, είτε σαν κύριο πρόσωπο- τηλεθεάσεις ή -έστω- συζητήσεις. Οπότε, αυτή η γυναίκα χρησιμοποιείται. Και όλο αυτό το σούσουρο που γίνεται γύρω της, γίνεται επί τούτου, μπας και μπορέσουν και ανέβουν αυτές οι ριμάδες οι τηλεθεάσεις. “Πιόνι” είναι κι αυτή σε αυτή την ιστορία. Και, βεβαίως, εισπράττει κι αυτή το όφελος από όλο αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω της. Τη δημοσιότητα -που προφανώς τη θέλει απεγνωσμένα- και τα χρήματα. Παίρνει κι αυτή μερίδιο, αλλά πληρώνει το τίμημά της βέβαια» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Θεωρεί όμως ότι η Ευγενία Μανωλίδου είναι υπερεκτιμημένη ως παρουσιάστρια; «Μου είναι τελείως αδιάφορο! Ούτε καν την έχω παρακολουθήσει ιδιαιτέρως. Όχι! Γιατί να είναι υπερεκτιμημένη; Αφού τη βρίζουν συνέχεια. Αντίθετα, θα έλεγα ότι είναι υποτιμημένη. Είναι ένα άτομο το οποίο το βάζουν για να δημιουργείται ντόρος. Εννοείται ότι δεν τη ζηλεύω, αλλά μάλλον με συμπάθεια βλέπω αυτή την περίπτωση» απάντησε.

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook