Το 8ο ανταλλακτικό παζάρι διοργανώνεται από το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων την Κυριακή 1 Απριλίου από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 16:00 μ.μ στο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων (οδός Κοραή, δίπλα στο στάδιο).

Το καλωσόρισμα του μήνα θα γίνει από το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων με μουσική,  καλλιτεχνικά δρώμενα,  με μεγάλο κέφι και καλή παρέα όπως πάντα.

Κατά τη διάρκειά του ανταλλακτικού παζαριού:

•θα συγκεντρώνονται ρούχα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και

•θα λειτουργεί παιδότοπος ώστε τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους,  μέλη του Δικτύου και επισκέπτες του παζαριού, να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους.

Η Χανιώτικη κοινωνία έχει αγκαλιάσει το Δίκτυο Ανταλλαγών και τις δράσεις του. Η αθρόα προσέλευση δεκάδων πολιτών και η ενεργή συμμετοχή των μελών του δικτύου, οπλίζει το Δίκτυο με αισιοδοξία και δύναμη για  να συνεχίσει  τις προσπάθειές του στο να αναδείξει  την ανθρωπιά ως κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή του καθενός.

Στην ανακοίνωση του Δικτύου Ανταλλαγών τονίζεται μεταξύ άλλων ότι \”Στόχος μας είναι ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να επιβιώνει προσφέροντας αυτό που μπορεί.

Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους.

Ένας νέος τρόπος επιβίωσης γεννήθηκε και μια καινούρια φιλοσοφία για την κατανάλωση ξεκίνησε!!!!

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο  www.diktyoantallagonxanion.gr\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook