Σκληρή απάντηση για όσους έκαναν τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια έδωσε ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση – παρέμβαση που εξέδωσε την Πέμπτη το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Το προηγούμενο Σάββατο, μπήκαν «προσωπικοί και οπαδικοί εγωισμοί» πάνω από το γενικότερο συμφέρον του ΟΦΗ. Μια κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο:

Α) Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που, μετά από 20 χρόνια, οδήγησαν την ομάδα μας στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με κίνδυνο να χαθεί η μεγαλύτερη δύναμη: η έδρα. Κι αν τελικά δε χάθηκε αυτή τη φορά, θα χαθεί την επόμενη, αν δεν αλλάξουν οι νοοτροπίες.

Β) Την προσπάθεια όλου του ομιλίτικου φίλαθλου κινήματος να κρατήσει ζωντανή και φιλόδοξη αυτή την ομάδα εδώ και τρία χρόνια, ειδικά τώρα που αν εξασφαλίσει την αδειοδότηση, μακριά από πρόστιμα και τιμωρίες, θα μπορεί να αντιμετωπίσει το αύριο επιτέλους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Γ) Τους ομιλίτες που, όχι μόνο αναζητούν οικονομικούς πόρους αλλά έχουν μπει και εγγυητές για αυτή την ομάδα με τις υπογραφές τους για δυσθεώρητα ποσά και απειλούνται με προσωπική καταστροφή και εξόντωση.

Δ) Τους υπευθύνους των συνδέσμων που συνεχίζουν τη μεγάλη τους προσπάθεια για την άδεια και το άνοιγμα ξανά των συνδέσμων και τώρα ίσως βρεθούν αντιμέτωποι με μεγαλύτερα προβλήματα και καχυποψία.

Ε) Την ίδια την έδρα του Γεντί Κουλέ μεσοπρόθεσμα, καθώς πολλοί θα ήθελαν να ξεσπιτώσουν μόνιμα τον ΟΦΗ με προσχήματα τέτοιου είδους.
Όπως δεν ανήκει και σε καμιά διοίκηση και κανένα πρόεδρο, όπως δεν ανήκει και σε κανένα Σύλλογο Μετόχων, ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου δεν ανήκει και σε καμιά οπαδική φράξια, για να τον άγει και να τον φέρει όπως επιθυμεί. Ανήκει σε όλους μας, και πρέπει ο καθένας να σέβεται τον εαυτό του και τον κόπο του αλλά και τον κόπο των υπολοίπων, που προσπαθούν τόσον καιρό να κάνουν τον ΟΦΗ βιώσιμο.

Κανένα επιπλέον χρέος δε μπορεί να γίνει αποδεκτό. Από καμιά διοίκηση, από κανένα πρόεδρο αλλά και από κανέναν μεμονωμένο φίλαθλο, είτε αυτός βρίσκεται στη θύρα 4 και καίει ή στη θύρα 7 και εκσφενδονίζει καφέδες! Πως μπορούμε να εγκαλούμε διοικήσεις του παρελθόντος για εγκληματικές πολιτικές όταν εμείς οι ίδιοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι φροντίζουμε να δυσχεραίνουμε επιπλέον την οικονομική θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ;

Διατηρούμε πάντα το δικαίωμά μας ως Σύλλογος Μετόχων να κινηθούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε βλάπτει τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΦΗ διεκδικώντας αποζημιώσεις και διαφυγόντα έσοδα. Όποιος θέλει να επιβαρύνει τον ΟΦΗ, ας αναλαμβάνει και την ευθύνη. Προσωπικά και επώνυμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook