Ένα ολονύχτιο θρίλερ έζησε ο 35χρονος άντρας Κώστας Μ. πριν το μυαλό του θολώσει απο την παράφορη ζήλια και κόψει βίαια το νήμα της ζωής απο την 30χρονη συνάδελφό του Μαρία Κ., με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, πριν λίγο καιρό.

Ο ταχυδρομικός διανομέας το προηγούμενο βράδυ βασανίζονταν απο την ιδέα ότι πλέον δεν θα μπορούσε να βλέπει συχνά την πρώην ερωμένη του, μιας και η ίδια ζήτησε και τελικά κατάφερε να μετατεθεί απο το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι – εκεί όπου είχαν γνωριστεί οι δυο τους, στο υποκατάστημα του Πειραιά – όπου η ίδια εργάζονταν και παλαιότερα. Άλλη μια φορά ένιωθε ότι η 30χρονη γυναίκα τον εγκαταλείπει, καθώς δεν είχε περάσει πολύ καιρός απο τότε που η ίδια του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Και τελικά αποφάσισε να γράψει τον επίλογο σε αυτή την ολέθρια σχέση με την γυναίκα που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος του κατέστρεψε τη ζωή.

Έτσι, με την ιδέα να \”τελειώσει\” μια για πάντα αυτή την ιστορία και με το περίστροφο κρυμένο στο μαύρο τσαντάκι που είχε δεμένο στη μέση του, ο δράστης βρέθηκε απο νωρίς το πρωί στον Πειραιά και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος, όπου βρίσκονταν το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, που θα εργάζονταν για πρώτη ημέρα η πρώην σύντροφός του.

Με θολωμένο το μυαλό του απο το παράφορο πάθος για την 30χρονη ο δράστης μπήκε στο υποκατάστημα προσπαθώντας να την εντοπίσει. Ένας υπάλληλος που διέκρινε τη σύγχυση που τον διακατείχε και τον είδε να περιφέρεται βιαστικά σε όλους τους ορόφους του κτηρίου, απόρρησε και τον ρώτησε τι γυρεύει. Η απάντηση του δράστη ήταν κοφτή και αποστομοτική. ¨Να μην σε ενδιαφέρει\” του είπε και κατευθύνθηκε πρός την έξοδο άπραγος καθώς δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει την άτυχη συνάδελφό του. Για κάμποση ώρα περιφέρονταν έξω απο το υποκατάστημα με τη σκέψη του βίαιου τέλους καρφωμένη στο μυαλό του και το όπλο ζωσμένο στη μέση του. Γύρω στις 10 το πρωί, το υποκατάστημα ήταν σχεδόν γεμάτο απο κόσμο και ο ίδιος επιχειρεί για δεύτερη φορά να εντοπίσει το θύμα του, εισβάλοντας στο υποκατάστημα αποφασισμένος για όλα.

Αμίλητος και με το βλέμμα στο κενό, ο δράστης παραμέρισε τον κόσμο που βρίσκονταν στο ισόγειο και κατευθύνθηκε προς το ανσασέρ για να πάει στον πρώτο όροφο. Μόλις οι πόρτες του ασανσέρ άνοιξαν έβγαλε το όπλο που είχε κρυμένο και πλησίασε το γραφείο της άτυχης γυναίκας. Ο υπάλληλος που εργάζονταν στο διπλανό γραφείο πάγωσε στη θέα του όπλου. Ο δράστης τον απομάκρυνε βιαστικά απο το χώρο λέγοντας του \” εσύ μην βλέπεις\” και σκότωσε εν ψυχρώ με πέντε σφαίρες την 30χρονή, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτήριο \”μούδιασαν\” ακούγοντας τους πυροβολισμούς καθώς νόμισαν ότι επρόκειτο για ληστεία. Ο δράστης μετά τη στυγερή δολοφονία, ψύχραιμος κατευθύνθηκε προς το γραφείο της προϊσταμένης απο όπου ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές για την πράξη του και παρέμεινε εκεί μέχρι την σύλληψη του.

Μάταια η ίδια ζητούσε προστασία…

Οι έντονοι καυγάδες του ζευγαριού, οι επιθετικές διαθέσεις του δράστη και οι απειλές που δέχονταν η άτυχη γυναίκα δεν ήταν άγνωστες στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Όταν όμως η ίδια του ζήτησε να διακόψουν την ερωτική τους σχέση τότε οι απειλές άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές, όλο και πιο συγκεκριμένες. Αν και η ίδια, ήταν πάντα χαμογελαστή, όπως λένε οι γείτονες της, οι δικοί της άνθρωποι γνώριζαν καλά ότι μέσα της είχε \”φωλιάσει\” ο φόβος που της είχε προκαλέσει ο πρώην σύντροφός της και η ίδια αισθάνονταν απροστάτευτη.

Έτσι, μετά απο τα αλλεπάλληλα περιστατικά τα οποία της είχαν προκαλέσει πανικό, πεισμένη για τις βίαιες διαθέσεις του δράστη, αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια των Αρχών και να υποβάλλει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, σε μια ύστατη προσπάθεια να τον απομακρύνει απο τη ζωή της για να μην της κάνει κακό. Ούτε αυτό όμως στάθηκε ικανό για να την προστατέψει απο το θυμό που έτρεφε για εκείνη ο πρώην σύντροφός της. Τις τελευταίες μέρες, διαισθανόμενη ίσως το τραγικό τέλος, είχε ζητήσει απο τον ανηψιό της να μένει στο σπίτι της μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να νοιώθει η ίδια και τα παιδιά της ασφάλεια.

Ένα βράδυ πριν τη στυγερή δολογονία, όπως εικάζει το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο ίδιος πυρπόλησε το αυτοκίνητό της που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω απο το σπίτι της. Ήταν αποφασισμένος όλες τις απειλές που κατά καιρούς είχε εκτοξεύσει να τις πραγματοποιήσει…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook