Η τελική φάση του τουρνουά Παμπαίδων- Παγκορασίδων Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια . Διοργανωτές του τουρνουά είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής φροντίδας και μαζικής άθλησης Ηρακλείου και η ΕΚΑΣΚ.

Στο τουρνουά των Παμπαίδων συμμετέχουν οι ομάδες του ΑΓΟΡ, του Εργοτέλη, της Ιεράπετρας και του «Ηράκλειο» , ενώ στο τουρνουά των Παγκορασίδων θα λάβουν μέρος το Αρκάδι, ο Εργοτέλης, ο Ηρόδοτος και ο Α.Ο Χανίων.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Κώστας Βαρδαβάς μιλώντας για το τουρνουά τόνισε : «Η αθλητική αυτή συνάντηση αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) με την ΕΚΑΣΚ. Παράλληλα όμως συμβάλει στην διάδοση του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες υλοποιώντας μέρος του σχεδιασμού γι’ αυτές.»

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΚΑΣΚ Μιχάλη Δασκαλάκη που υπογράμμισε για την διοργάνωση : «Η ΕΚΑΣΚ ευχαριστεί τον συνδιοργανωτή Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την οικονομική συνδρομή του και το φορέα διαχείρισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Ηρακλείου .για την παραχώρηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στα 2 Αοράκια Συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που η συμμετοχή τους και μόνο, αποτελεί παράλληλα, προσωπική επιτυχία και συλλογική διάκριση.»

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής :

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14.00: OAX- ΗΡΟΔΟΤΟΣ
ΑΓΟΡΙΑ 15.30: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΑΓΟΡΙΑ 17.00: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΓΟΡ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 18.30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΡΚΑΔΙ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ
ΘΕΣΗ 3-4 ΑΓΟΡΙΑ 10.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΘΕΣΗ 1-2 ΑΓΟΡΙΑ 11.30 ΤΕΛΙΚΟΣ
13.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

ΘΕΣΗ 3-4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14.30 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΘΕΣΗ 1-2
ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16.00 ΤΕΛΙΚΟΣ
17.30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook