Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ο ΕΦΕΤ προχώρησε στη λειτουργία της γραμμής 11717, η οποία λειτουργεί παράλληλα με το νέο κέντρο λήψης αναφορών.

Η λειτουργία του κέντρου ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2011 και η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει ότι αποτελεί ακόμα ένα ισχυρό εργαλείο στη διάθεση των καταναλωτών. Το κέντρο λήψης αναφορών στεγάζεται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΦΕΤ και δέχεται αναφορές ηλεκτρονικά (μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του φορέα www.efet.gr), αυτοπροσώπως (στα γραφεία του φορέα) και μέσω του νέου πανελλήνιου πενταψήφιου αριθμού κλήσης του ΕΦΕΤ 11717.

Η χρέωση για την κλήση προς τον πενταψήφιο αριθμό κοστίζει μία αστική μονάδα ανεξάρτητα από την περιοχή του καλούντος.

Από τις αρχές του έτους έχουν υποβληθεί μέσω της παραπάνω γραμμής 200 αναφορές από καταναλωτές, οι οποίες έχουν ήδη αξιολογηθεί και διαχειρίζονται στα αρμόδια τμήματα του ΕΦΕΤ.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας επεσήμανε ότι : «Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των καταναλωτών αποτελεί βασική προτεραιότητα του ΕΦΕΤ και αυτό είναι και το κύριο στοίχημα για εμάς.

Η σκληρή και υπεύθυνη δουλειά του προσωπικού του ΕΦΕΤ ενισχύεται και με τη συμβολή των ίδιων των καταναλωτών, τη βοήθεια των οποίων επιζητούμε και ενθαρρύνουμε με τη νέα γραμμή επικοινωνίας που  δημιουργήσαμε, το πενταψήφιο 11717.

Μέσω αυτής της γραμμής οι αναφορές αξιολογούνται και διερευνούνται άμεσα, ενώ τα ερωτήματα των συμπολιτών μας διαβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook