Με σύνθημα \”Οι μαθητές δεν σκύβουν το κεφάλι παλεύουν για μόρφωση και κοινωνία άλλη\”-\’\’ Όχι σε όλα τα ναρκωτικά\’\’,το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 31 Μάρτη, στις 1.30 το μεσημέρι, τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 στο γήπεδο CALCETTO(ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) μεταξύ ομάδων μαθητών από τα σχολεία του Νομού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συντονιστικό:

\”Το Σ.Α.Σ.Η καλεί όλους τους μαθητές -μαθήτριες του Νομού Ηρακλείου να βάλουμε ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!

Με τα νέα μέτρα που συναποφάσισαν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΕΕ – τρόικα – πλουτοκρατία τσακίζουν το παρόν και το μέλλον μας. Πρέπει να πάρουμε θέση.

Αποφάσισαν όλοι οι νέοι εργαζόμενοι κάτω των 25 χρονών να δουλεύουμε για 430ευρώ. Ήδη συμμαθητές μας, παιδιά στη μαθητεία, στα ΕΠΑΛ και αλλού αναγκάζονται να δουλεύουν για μισθούς πείνας χωρίς ένσημα. Αυτή την αθλιότητα έκαναν νόμο. Με τα μέτρα αυτά πιέζουν προς τα κάτω και τους μισθούς των γονιών μας, όλων των εργαζομένων.

Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουμε μετά το σχολείο, όσο κι αν ζοριστούν οι οικογένειές μας, όσα λεφτά κι αν δώσουν οι γονείς μας για τη μόρφωση μας, για να πάμε σε κάποια σχολή μας ετοιμάζουν να ζήσουμε σε εργασιακό μεσαίωνα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 5μελών-15μελών ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!

ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 10.00 ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΠΛΑΪ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ-ΧΑΡΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ., ΤΟ Μ.Α.Σ., ΤΗΝ Π.Α.ΣΥ., ΤΗΝ ΠΑ.Σ.ΕΒΕ.

ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook