Μια ακόμη προσπάθεια των Αλβανών «βαρόνων» των ναρκωτικών να εισάγουν μεγάλο φορτίο από την παραγωγή ινδικής κάνναβης στην Ελλάδα, έπεσε στο κενό χάρη στην ετοιμότητα των Ελλήνων αστυνομικών που ελέγχουν απόλυτα τα συνοριακά περάσματα από την γειτονική χώρα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, όμως ο οδηγός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα με κατεύθυνση προς την Ηγουμενίτσα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην γέφυρα Ράγιου Θεσπρωτίας με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών.

Ο 28χρονος Αλβανός που το οδηγούσε αναγκάστηκε να παραδοθεί χωρίς να προβάλλει αντίσταση και οι αστυνομικοί ερεύνησαν το αυτοκίνητο, στον χώρο αποσκευών και την καμπίνα επιβατών του οποίου βρέθηκαν πέντε σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 121 κιλών!

Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει ποιος ήταν ο προορισμός των ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook