Άντεξαν όλο αυτό το διάστημα τα μαζεμένα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα έβαλαν πολλές φορές πλάτη μαζί με τον προπονητή της ομάδας αλλά ήρθε η ώρα να ξεσπάσουν λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η καταλυτική ημερομηνία για την αδειοδότηση.

Ο λόγος για τους παίκτες του ΟΦΗ που ξέσπασαν πριν από την σημερινή προπόνηση στον νέο πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ κ. Χρήστο Μιχαλόπουλο ζητώντας του συγκεκριμένες απαντήσεις για τον τρόπο που θα διασφαλίσουν τα χρήματα που τους οφείλονται μέσα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν.

Ο κ. Μιχαλόπουλος πριν από την προπόνηση μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σήφη Κορωνάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κ.κ Χναράκη , Αποστολάκη και Κουτάντο είχε μια πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές ως πρόεδρος της ΠΑΕ και τους ζήτησε όσοι δεν έχουν υπογράψει τους διακανονισμούς που τους έχει προτείνει η ΠΑΕ ΟΦΗ να το κάνουν άμεσα χωρίς να λάβουν κάποια χρήματα.

«Τόσο καιρό ακούμε τα ίδια και τα ίδια λόγια. Πείτε την αλήθεια τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο της ομάδας. Δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλη κοροϊδία. Πείτε μας κάτι συγκεκριμένο που μπορεί να γίνει» τόνισαν οι παίκτες στο αρχικό τους ξέσπαμα και συνέχισαν λέγοντας «Να σταματήσει το ψέμα και η υποκρισία. Εμείς βάζουμε πλάτη για την ομάδα, τη σώσαμε πέρυσι ανεβάζοντάς τη στη Super League, εξασφαλίσαμε πολύ νωρίς τον στόχο της παραμονής φέτος και πάντα βγαίνουμε οι χαμένοι οικονομικά, οικογενειακά και όχι μόνο. Φταίτε αποκλειστικά εσείς» είπαν αρχικά οι παίκτες του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικό του ξεσπάσματος των παικτών ήταν ότι αντέδρασαν όλοι ακόμη που και αυτοί χωρίς να πάρουν ουτε μια δραχμή υπέγραψαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά που τους δόθηκαν από την ΠΑΕ βάζοντας ακόμη μια φορά πλάτη για την αδειοδότηση της ομάδας.

Μάλιστα αρκετοί παίκτες εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκια τους για την ξαφνική παραίτηση του Β. Ξημέρη που βρέθηκε στο επίκεντρο των αντιδράσεων τους. «Έπρεπε να είναι εδώ να μας εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας να εγκαταλείπει την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή».

Ο κ. Μιχαλόπουλος από την πλευρά του επεσήμανε «Ως διοίκηση κάνουμε ότι μπορούμε. Αν δεν υπογράψετε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλα χρήματα».

Οι παίκτες του ΟΦΗ ρώτησαν και το πότε θα πάρουν λέφτα για να πάρουν μια απάντηση από τους διοικούντες την ΠΑΕ που δεν κρίθηκε επαρκής : «Θα σας δώσουμε τα χρήματα από τις εισπράξεις με Ολυμπιακό, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα», για να πάρουν την αποστομοτική απάντηση «τα ίδια μας λέγαται και για τα προηγούμενα εντός έδρας ματς . Δεν σας πιστεύουμε».

Πλέον μετά από αυτή την έκρηξη των ποδοσφαιριστών ένα 24ωρο πριν από την επίσημη ημερομηνία λήξης για την αδειοδότηση όπως γίνεται αντιληπτό ο ΟΦΗ είναι καζάζι που βράζει και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των παικτών της κρητικής ομάδας που σύμφωνα με πληροφορίες τ ετοιμάζονται να εκδώσουν ανακοίνωση και να κάνουν γνωστές και επίσημα τις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook