Ενημερωτική συνάντηση με φορείς που δραστηριοποιούνται στην Γεωργία και την Κτηνοτροφία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του γραφείου αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Ρεθύμνης την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην έδρα του, στο Δημοτικό κατάστημα Άδελε στην Ενότητα Αρκαδίου .

Στη συνάντηση παραβρεθήκαν εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος κ.Ηλιάκης Κωνσταντίνος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για τα Αγροτικά κ.Πατεράκης Μανόλης, οι οποίοι εισηγήθηκαν στην αναγκαιότητα αξιοποίησης των δημοτικών αγροτικών εκτάσεων που σήμερα μένουν ανεκμετάλλευτες.

Με πρωτοβουλία του Δήμου και με συνεργασία φορέων συνεταιριστικών οργανώσεων, ομάδων παραγωγών και υπηρεσιών ανοίγει διάλογος προκειμένου να πραγματοποιηθούν δράσεις.

Επίσης ο Πρόεδρος του Γ.Ε.Ω.Τ.Ε.Ε. Κτηνίατρος, κ.Στεφανάκης Αλέκος, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που έχει ο Δήμος μας στον τομέα των τοπικών ποιοτικών αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων στην τυποποίησή τους και στην εξωστρεφή προοπτική τους ώστε να σταματήσει η εισαγωγή τους από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook