Ένα απίστευτο περιστατικό με επίθεση κατά αστυνομικού από έναν ανήλικο κλέφτη με δύο συνεργούς του αναστάτωσε το μεσημέρι την αστυνομία στα Χανιά.

Όλα ξεκίνησαν , όταν πριν από 20 περίπου ημέρες, ένας ανήλικος αποπειράθηκε να διαρρήξει , στην περιοχή των Μουρνιών Χανίων, το σπίτι συγγενούς αστυνομικού που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
Τότε ο νεαρός έγινε αντιληπτός και έφυγε πριν προλάβει να κλέψει κάτι.

Σήμερα η συγγενής του αστυνομικού τον είδε να περιφέρεται και πάλι στην περιοχή ,ειδοποίησε τον αστυνομικό ο οποίος προσπάθησε να τον ελέγξει, αλλά ο ανήλικος έφυγε τρέχοντας.

Όμως, επιδεικνύοντας απίστευτο θράσος ο ανήλικος, επέστρεψε μαζί με δύο αδέλφια – φίλους του, οι οποίοι κρατώντας ξύλα επιτέθηκαν κατά του αστυνομικού – που φορούσε πολιτικά ρούχα – και στην κυριολεξία τον ξυλοκόπησαν, παρά του ότι προσπάθησε να αμυνθεί ανταποδίδοντας τα χτυπήματα.

Μάλιστα το μένος και των τριών ήταν τέτοιο, που συνέχιζαν να τον χτυπούν παρά του ότι τους έδειχνε την αστυνομική του ταυτότητα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ανήλικο και τους άλλους δύο ενήλικους .

Όπως διαπιστώθηκε και οι τρείς έχουν κατ’επανάληψη απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και αρπαγές τσαντών, ενώ ο ένας από τα δυο ενήλικα αδέλφια,όταν ήταν ανήλικος είχε εκτίσει ποινή και σε αναμορφωτήριο.

Να σημειωθεί πως συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook